IP valvontakamerat

Alla lyhyt esitys erilaisista Camtech Supervision -kameratyypeistä. Lisätietoja, kuten aina, ottamalla yhteyttä.

Kaikissa Camtech-kameroissa on PoE (Pover Over Ethernet), mikä tarkoittaa että kameraan tarvitaan vain yksi ethernet-kaapeli, ja virta syötetään ethernet-kaapelin kautta. Luonnollisesti tämä ei koske Wlan-malleja, jotka tarvitsevat oman virtalähteen.

Kaikissa kameroissamme on säädettävä zoom ja kuvan terävyys; mitä kapeampaa tarkkailtavaa sektoria, sitä kauemmaksi voi zoomata terävällä kuvalla ja päinvastoin. PTZ-kamerat voidaan hallita ja esim. kääntää etäältä mistä päin maailmaa tahansa. PTZ-kamerat voidaan myös asettaa pyyhkäisemään aluetta automaattisesti ja zoomaamaan tietyn esiasetetun kuvion avulla ja näin kattamaan suuri alue yhdellä kameralla.

Vissa modeller har autofokus och/eller AI (zoomar t.ex. speciellt in på människoansikten och bilars registerplåtar) och känner igen upp till 100 människoansikten och bandar eller alarmerar inte i onödan då ”bekanta” människor rörs i bevakningsområdet.

Kaikissa kameroissa on mikrofoni optio.

Lähes kaikki kamerat ovat metallia (alumiiniseosta), ne täyttävät suojausluokituksen IP67 ja toimivat yhtä hyvin kesähelteillä kuin talven kylmimpinä öinäkin (PTZ-kameroita ei suositella tarpeettomasti kääntämään ankarissa kylmissä olosuhteissa).

Camtech IP -valvontakameroita on saatavana seuraavissa muodoissa: BulletDome, PTZ, Box, Fisheye ja erikoiskamerat.

Camtech Bullets

Camtech bullet cam

Bullet muotoiset kamerat asennetaan seiniin. Näkyvät = ennaltaehkäisevät.

camtech Box

Camtech box cam

Box kamerat ovat tarkoitetut lämpimiin ja kuiviin sisätiloihin.

Camtech Domes

Camtech dome cam

Dome kamerat kiinnitetään kattoon tai esim. katonylityksiin. Kestävät ilkivaltaa.

Camtech Fisheye

Camtech fisheye

Fisheye kamerat sijoitetaan keskelle sisäkattoa. Erityisellä ohjelmistolla voi sitten panoroida koko huoneen ympärille.

camtech PTZ

Camtech PTZ

PTZ on lyhennys sanoista "Pan - Tilt - Zoom" (Panorointi - kallistus - zoomaus).

Camtech specialkameror

Camtech erikoiskamerat

Erikois kameroita ovat mm. minikamerat, piilotetut kamerat, infrapunakamerat jne.

Camtech IP -kamerat ovat periaatteessa omia Linux-tietokoneita joissa on mm. sulautettu web-palvelin, sähköpostipalvelin, FTP, DDNS, RTSP .. ja tietokonehiiren kanssa käytettävä graafinen käyttöjärjestelmä. Ne ohjelmoidaan ja ne käytetään mukana toimitetun erikoisohjelmiston kautta ja myös suoraan yleisimmissä selaimissa. Tavallinen asia on kuitenkin ajaa ne NVR:n operativsystem, också då fast direkt i webbläsaren. Då de väl grund konfigurerats i samband med installationen behöver de i regel inte röras sen på åratal heller programmässigt. Ibland kan det löna sig att uppdatera mjukvaran till nyaste, jag meddelar i så fall.

Nauhoitus myös täydessä pimeydessä?

Camtech-kameroilla on aina kyky nähdä ja tallentaa mitä tapahtuu myös täysin pimeässä. Kameratyypistä (IR-ledien lukumäärästä ja CMOS-tyypistä) riippuen infrapuna-alueen pinta-ala on noin 40-70 metriä.

Kun kuvataan täydessä pimeydessä (infrapuna), kuva muuttuu mustavalkoiseksi. Tunkeilija ei näe infrapunaa eikä tiedä että häntä kuvataan.
Haluttaessa kameran voi säätää niin että punainen led-valo vilkkuu tallennettaessa.

Oikealla oleva kuva on infrapunalla täyspimeydessä vrt. päivällä.

Tarjous- ja asennusprosessi alkaa optimaalisten tyyppisten kameroiden laskemisesta kyseiselle alueelle. Kameroiden resoluutio on välillä 2 Mt (1080P) - 12 Mt. Infrapunaledien lukumäärä (mahdollistaen suuremman tai pienemmän alueen kattavuuden täydellisessä pimeydessä) vaihtelee myös eri kameramalleissa. Asennuskorkeus ja verkon kapasiteetti vaikuttavat myös optimaalisen kameratyypin valintaan.

Eritkoisohjelmien avulla optimaalinen suunnittelu lasketaan tarpeitanne varten niin, että lopputulos on paras mahdollinen.

(Vasemmalla esimerkkikuvia tarjouksesta)

Kenttäselityksiä

 • Vaaleansininen: Seuranta
  12,5 pikseliä / metri. (Seurataan liikenteen virtausta tai ihmisten liikkuvuutta, kun yksittäisiä numeroita tai kasvoja ei tarvitse tunnistaa.)

 • Vaaleanvihreä: havaitseminen.
  25 pikseliä / metri. (Henkilön läsnäolon havaitseminen välttämättä pystymättä tunnistamaan kasvoja. Tutut ihmiset tunnistetaan yleensä.)

 • Vihreä: Tarkkailu
  62 pikseliä / metri. (Tutut ihmiset tunnistetaan kasvojen, kehon muodon ja liikemallin mukaan, tuntemattomia kasvoja voidaan zoomata tunnistusta varten.)

 • Keltainen: Tunnistus.
  125 pikseliä / metri. (Ihmiset tunnistetaan helposti.)

 • Vaaleanpunainen: identifiointi.
  250 pixlar/ meter. (Spara ansiktsbilder med hög kvalitet som kan användas i domstol för att bevisa någons identitet ”bortom rimligt tvivel” i rättsliga sammanhang.)

As.kirjautuminen

Loading