Asennukset, ohjelmistot ja mökkipalvelut

Asennukset valvontalaitteita, antureita ja myös erilaisia 4G- ja muita antenneja toteutetaan Länsi-Uudenmaan - Turunmaan alueella, myös saaristossa. Tavoitteena on lopulta laajentaa aluetta yhteistyö kumppaneiden kautta.

 • Toimitus avain käteen -periaatteella tai esimerkiksi asiakas voi halutessaan itse vetää ethernet kaapelit etukäteen.
 • Tarvittaessa myös koko käytön koulutus kun kaikki on asennettu ja käyttövalmista.
 • Mahd. lisäpalvelut, kuten kiinteistön säännöllinen tarkastus, mökkipalvelut jne. sovitaan haluttaessa.

Ohjelmistot paikallisesti asennettujen ohjelmistojen muodossa jotka toimivat yleisimmissä selaimissa (IE, Chrome ja Firefox) ja niihin liittyvät tai räätälödyt puhtaat php - MySql-verkkosovellukset. Yhteys uuteen (tai olemassa olevaan) intranettiin. Katso lisää: https://comtech.fi/

Mökkipalvelut tarjotaan Länsi-Uudenmaan - Turunmaan alueella. Asennetun valvontasysteemin yhteydessä mökkipalvelut voidaan järjestää myös lisäpalveluna.

Lisätietoja, kuten aina, ottamalla yhteyttä

Asennukset?
 • Valvontakamerat seinissä ja katoissa, sisätiloissa, ulkona, varastotiloissa, eläintiloilla, talleissa, kodeissa, pihoilla ja kesämökeissä..
 • Antennit, kuten suunnatut 4G LTE MIMO -antennit, Wlan ohjatut lähettimet/ vastaanottimet lyhyitä ja pitkiä matkoja (jopa 50 km!), TV-antennit, GSM-signaalin vastaanotto sisätiloissa jne.
 •  Täydelliset valvontajärjestelmät, jotka tallentavat paikallisesti, pilveen ja hallitaan Internetin kautta. Hälytykset puhelimeen, sähköpostiin jne.
Ohjelmistot?
 • Toimitukseen kuuluvat monipuoliset ja käyttäjäystävälliset ohjelmistot kaikkien valvontakameroiden ohjaamiseen NVR: n kautta ja myös suoraan. Erillisen VMS-ohjelman (Video Monitoring System) (Windows ja Mac) kautta, eri selainten kautta tai erillisen puhelinsovelluksen (Android ja iOS) kautta.
 • Räätälöidyt nettiapplikaatiot, uuteen tai olemassa olevaan intranettiin. (katso demo alempana)
 • Live stream esim. omille kotisivuille.
Mökkipalvelut?
 •  Kesämökkien valvonnan yhteydessä mökkipalvelut voidaan järjestää myös lisäpalveluna. Esimerkiksi, säännölliset tarkastukset talvella, mökkihuollot, puiden kaadot polttopuiksi jne.
 • Tarkastuskäynnit hälytyksen sattuessa.
 • Jne.

Live demo lämpö - kosteus (ethernet) datasta

Tämä demosovellus joka esittää mitattuja lämmitys - kosteus -arvoja Västanfjärdistä lähetetään joka toinen sekunti MySQL-palvelintietokantaan. Tietokannan arvot esitetään sitten graafisesti php-koodilla mm. graafeina. Ne voidaan myös esitellä erityisessä puhelinsovelluksessa tai Windowsin työpöytä widgetissä tai käyttää melkeinpä miten vain yhdessä muiden kerättyjen tietojen kanssa.

Esimerkin tiedot mitataan ja lähetetään Papouch TH2E: n kautta TCP/XML. Demosovelluksen data päivitetään AJAX:illa kerran minuutissa.

Useimmat signaali tiedot voidaan esitellä vastaavalla tavalla.

(Demo sovellus voidaan sitten sulkea klikkaamalla yläoikealla olevaa rastia
tai ESC-näppäimellä tai klikkaamalla jossain ponnahdusikkunan ulkopuolella)

Loading

As.kirjautuminen